Maija Piiroinen
Maija

"Yksilölähtöinen muutos kattoteemana toiminnalleni on pitkän matkan tulosta. Paras tie perille ei aina ole suora. Näin ei minullakaan - onneksi! 

Kaikki ne tekemiset, osaamiset, kokemukset, onnistumiset ja myös takapakit vuosien varrelta ovat valmistaneet minua tähän päivään. 

 

Kun vuosia sitten löysin oman MBTI-tyyppini, jo vuosia mielessäni pyörinyt ajatus työstä, jossa voin auttaa ihmisiä kehittymään hyödyntämällä vahvaa kokemustani organisaatioiden johtamisviestinnästä ja muutoksesta, loksahti paikoilleen. Näin matka oman viestintätoimiston vetämisestä valmentajaksi ja coachiksi alkoi noin 10 vuotta sitten

 

Yksilölähtöisessä muutoksessa yhdistyvät sekä ammatillinen osaamiseni sekä vahvin motivaattorini - ihmisten inspirointi ja kehittäminen. 

 

Monet ihmiset, tiimit ja organisaatiot elävät suurissa muutospaineissa ja niissä muutoksessa onnistuminen edellyttää, että jokainen löytää siitä itselleen luontevan ja motivoivan roolin - mikä tukee tiimin ja koko yrityksen muutosta ja tavoitteiden saavuttamista.

 

Siksi on tärkeää oivaltaa, että ihminen on aina yksi ja sama ihminen -  niin töissä kuin kotonakin. Joskin meidän täytyy - ja kannattaa - oppia toimimaan myös vähemmän luontaisilla alueilla. 

 

Minulla vuosien varrella työ- ja yksityisminän roolit ja kiinnostuksen kohteet ovat sulautuneet surutta yhteen. Ruoka, kirjat, matkat, kirjoittaminen, piirtäminen ja monet muut teemat innostavat ja uusia tulee koko ajan. Kaikilla niillä on analogioita yksityis- ja työelämääni - ja linkittyvät usein myös luontevasti projekteihini.

 

Innostus - tulee se itselle luontevimmasta roolista töissä tai asioista vapaa-ajalla - on välttämätön voima uuden kehittämiseen ja muutokseen elämän kaikilla osa-alueilla.