Pitkä matka perille

Lapsenvahti, juoksutyttö, Marimekon myyjä, opiskelija, mainostoimiston all-around, hr- ja viestintäharjoittelija, tiedottaja, tiedotuspäällikkö, toimitusjohtaja, yrittäjä, toimittaja, viestinnän suunnittelija ja -tekijä, konsultti, kirjoittaja, kääntäjä, kokkiopiskelija, rekrytoija, suorahakukonsultti, henkilöarviointien sekä rekrytointi- ja persoonallisuustestien osaaja, valmentaja, coach.......

Tässä listaa tähänastisesta urastani ja samalla myös siitä, mistä elementeistä ja kokemuksista matkani on tähän päivään mennessä koostunut. Ja minkä osaamisen pohjalle kiteytän seuraavan uraetappini yksilölähtöisen muutoksen asiantuntijana, valmentajana ja coachina.

Tämän päivän silmin katsottuna näen selvästi, miten oma persoonallisuustyyppini on heijastunut urani vaiheisiin - moni asia on kiinnostanut, monta asiaa olen tehnyt ja osaan - ja uteliaisuus vie aina uusille poluille.

Johdonmukaisesti matkani on fokusoitunut vahvimpien henkilökohtaisten motivaattoreideni pohjalta ihmisten motivointiin ja kehittämisen tukemiseen sekä organisaatiomaailmassa että yksityiselämässä.

Näistä teemoista ja monista käytännön kokemuksista, ideoista ja vinkeistä jatkan tällä palstalla. Kysykää ja kommentoikaa - keskustelemalla saadaan aina yhdessä enemmän uutta aikaan.


Uusimmat
Arkisto
Seuraa
  • LinkedIn Social Icon